Helló!

Szabó Csilla Freya vagyok

ThetaFeeling konzulens
Életmód tanácsadó
Író
Hiszek az önfeledt gyógyulásban, és a stresszmentes életben. Ez mindenki számára elérhető, itt és most.
Munkámból kifolyólag rengeteg emberrel voltam, vagyok kapcsolatban. Sok életet, sok sikert, sok boldogságot láttam, de sok betegséget, feszültséget, önbizalomhiányt, lelki fájdalmat, félelmet is. Mindig éreztem a késztetést, hogy valahogyan segítsek az embereknek. Úgy éreztem a kulcs: a tudatosság. Ha legalább tanulnánk valahol, valamit az iskolákban az érzelmek, traumák feldolgozásáról, egy pozitív Én- és jövőkép kialakításáról… Így aztán sokfelé elindultam. Sok tanítással és módszerrel találkoztam. Többet ki is próbáltam, de valamit mindig hiányoltam.
Jártam zseniális gyógyítóknál, akik már különleges képességekkel születtek. Azt gondoltam, ez számomra nem járható út. Én egy egyszerű ember vagyok. Voltak olyan módszerek, amelyek csak ideig-óráig hatottak, aztán a probléma visszatért. Találkoztam gyanús köntösbe öltöztetett és kétes mestertől származó furcsa szertartásokkal, szélhámosokkal és erőszakos hittérítőkkel. A legtöbbször pedig olvastam, tanultam a világ legnagyszerűbb tudósainak, tanítóinak zseniális elméleti felismeréseiről, de nem adtak receptet a gyakorlati használathoz.

Történetem

Amatőr mítoszkutatóként hamar felismertem, hogy a régi, ősi kultúrák sokkal többet tudtak az emberről, mint azt ma gondolnánk. Meggyőződésem, hogy a ma ezotériája a régmúlt magas szintű tudománya volt. Éppen az ősi tradíciók tanításai alapján kezdtük, kezdjük újra felfedezni, hogy az ember nemcsak test. Az energiagyógyászat, jövőbelátás és egyebek, amit modern időnk a mágia kategóriájába sorol, a régmúltban a hétköznapi élet része volt. Minden ami ma paratudomány és paranormális, az ősi kultúráknál „normális” és hétköznapi jelenség, és bevett gyakorlati szokás volt. Próbáltam beleélni magamat, milyen lehetett azzal a tudattal élni, hogy minden és mindenki EGY, részei vagyunk az Univerzum áramlatainak. Mint többdimenziós, gyönyörű energialények látjuk és érezzük a bennünk és körülöttünk áramló energiát. Tisztában vagyunk a gondolataink teremtő erejével, tiszteljük az Élet minden formáját, óvjuk Földanyát…Hmmm. Egy vonzó és a mainál sokkal élhetőbb, szeretetteljesebb világ bontakozott ki előttem. Ebből született Tűzhordozók c. regényem.

Az alternatív gyógyászat különböző irányzatait 2003-ban kezdtem el intenzíven tanulni. A pránanadi csodálatos tibeti energia gyógyászati módszerrel kezdtem. Aztán jött az Agykontroll, majd földsugárzás-mérés és egyéb energetikai módszerek az ősi magyar táltos és sámánhagyományokból. 2004-ben elvégeztem az ETI hivatalos, természetgyógyászoknak előírt alapmoduljait. Közben folyamatosan tanultam fitoterápiát, ortomolekuláris(táplálékkiegészítők, vitaminok) ismereteket. Mozgáskultúrákat: jóga, taicsi.

Kellett egy kis idő, de rájöttem, hogy nemcsak a tudás fontos a felemelkedés útján, hanem a cselekvés is. Olyan módszer kell, ami a hétköznapokba beilleszthető. Nem követel meg extra képességeket, nincs szükség több hetes elvonulásra, nem tart túl hosszú ideig egy-egy probléma megoldása, nem kifizethetetlenül költséges, viszont tudományos alapokon nyugszik és tiszta forrásból származik. Amikor összeállt, hogy mit is keresek, találkoztam a ThetaHealinggel.Tudom, hogy ilyenkor azt szokták írni:”…és megváltozott az életem”. Kissé elcsépelt fordulatnak tűnhet, de én is ezt írom: …és megváltozott az életem. Tudom, hogy a soraim közül átmegy a bizonyosság energiája hozzád. Aztán ez a gyakorlati tudás már gyorsan kiegészült a kineziológia, családállítás, mátrixenergetika, kvantumfizika és egyéb fantasztikus módszerekkel. Így megszületett egy saját, egyedi terápia, amit ThetaFeelingnek neveztem el, utalva arra, hogy a Teremtés a szívből indul.

Sok csodás pillanatot, gyógyulást és felszabadulást átéltem vele. Szeretettel ajánlom.

Írj üzenetet

Ha kérdésed van, írj bátran.

1 + 7 =

ThetaFeeling

A ThetaFeeling egy oldási technika. Hiszünk benne, hogy könnyen tudja mindenki használni.

KÖVESS ITT IS

SZOLGÁLTATÁSOK

GOOGLE TÉRKÉP

Hegedűs Gyula

Pin It on Pinterest

Share This