Mi az a ThetaFeeling?

Ássunk mélyebbre
A Theta Feeling az egyéni stresszoldó terápiás és öngyógyító módszerem.

Összetett, nagyon hatékony és szeretetteljes terápia. Szabó Csilla Freya

A szívtér és a teremtő összpontosított tudat egységesített erejével dolgozunk. Ebben a módosult tudatállapotban belátunk a tudatalatti rejtett tartományaiba, de akár más dimenziókba, életekbe, párhuzamos síkokba is.

Fel tudjuk deríteni egy-egy szűnni nem akaró testi vagy lelki betegség mély, tudatalattiban, társadalmi- vagy családi programozásban, vagy előző életekben rejlő okait, és azonnal oldani is tudjuk.

Nagyon hatékony a terápia akkor is, ha csak növelni szeretnéd a teremtő erődet, a bőséget, az egészséget, a szeretetet, kiegyensúlyozottságot az emberi kapcsolataidban.

Extra életerőt, energiákat, kreativitást,libidót, vagy akár különleges képességeket szabadít fel.

A módszer alapjai: ThetaHealing, családállítás, kineziológia, Mátrixenergetika, taoista filozófia és mozgáskultúra, kvantumfizika.

Hogyan zajlik?

– egyéni konzultációk keretében célirányosan

– csoportos workshopokon

– esti ThetaFeeling kurzusokon

– egész hétvégés kurzusokon, ahol megtanulhatod alkalmazni a módszert

Mitől különleges ez a módszer?

A Theta Feeling ezen módszerek egyike.

1.  Egyedi módszer, ötvözi a ThetaHealing, kineziológia, családállítás, Mátrixenergetika technikáit, a Taoista filozófia és mozgáskultúra elemeit , a kvantumfizika és epigenetika legújabb kutatásainak eredményeit.

2.  Tartós oldások születnek minden hitrendszerei és energetikai szinten, és azonnali változások jelennek meg ennek nyomán.

3.  Nagyon hatékony módszer, nem szükséges évekig terápiára járni 1-5 konzultáció elégséges lehet, a probléma összetettségének függvényében.

4.  A hétvégi kurzusokon, workshopokon megtanulható az Önmunka, így saját maga oldására, fejlesztésére is használhatja bárki.

5.  A módosult tudatállapot, amiben dolgozunk több különleges dologra is ad lehetőséget: energiaküldő gyakorlatok, távgyógyítás, jövőleolvasás, angyalkommunikáció, más dimenziókkal kapcsolat, tértisztítás, auralátás- és tisztítás.

6.  A módszer alkalmazása közben folyamatosan fejlődnek és nyílnak a különleges képességek.(tisztánlátás, -hallás, -érzékelés, stb.)

 

Várlak szeretettel egy megtapasztalásra.

A módszer különlegességét több tényező is adja:

  1. A modern önismeret, pszichlógia, lélektan több irányzata, ága eljutott már ahhoz a felfedezéshez, hogy a tudatalattinkba elsüllyedt viselkedés-, érzelmi-, gondolkodási minták, traumák, sérelmek komolyan befolyásolhatják életünket.

A Teremtés és Vonzás törvényével foglalkozó neves tanítók, terapeuták egyöntetűen állítják: a tudatalattinkban futó “programok” lefuttatják magukat a tudatos akaratunkkal szemben is. Pontosan tudod, miről beszélek, ha éltél már meg dührohamot, amit nem tudtál lefékezni, utólag viszont megbántad, és nem értetted, miért történt.

A tudatalattink ötszázszoros(!) erővel teremt a tudathoz képest.

Ezt éled meg, például, amikor tudatosan párkapcsolatot szeretnél, de semmi nem jön össze. Ilyenkor a tudatalattiban futó félelmek (elhagyhat, becsaphat…) ellenteremtenek, és alakítják a valóságodat. Olyan kisugárzásod lesz, hogy véletlenül se szólítson meg senki.

A szűnni nem akaró testi vagy lelki betegségek hátterében is a mélyen húzódó tudatalatti traumák állnak.

Mindezekkel szemben nagyon kevés módszer működik jelenleg ma a világban, amivel nemcsak belenézni tudunk a tudatalattiba, hanem oldani is tudjuk az ott talált gátló hitrendszereket, sérüléseket.

Írj üzenetet

Ha kérdésed van, írj bátran.

4 + 9 =

ThetaFeeling

A ThetaFeeling egy oldási technika. Hiszünk benne, hogy könnyen tudja mindenki használni.

KÖVESS ITT IS

SZOLGÁLTATÁSOK

GOOGLE TÉRKÉP

Hegedűs Gyula

Pin It on Pinterest

Share This